Digitale software-updates voor de vrachtwagen

MAN QuickStop presenteert met MAN Now een supermodern voertuigmanagement

MAN Now voorziet MAN-voertuigen snel en efficiënt van de gewenste software-upgrades – en dat helemaal zonder afspraak in de werkplaats. De actuele uitgave van MAN QuickStop presenteert de digitale toekomst van de mobiliteit.

Hoe functioneert modern voertuigmanagement? Hoe komen software-upgrades in de vrachtwagen en hoe comfortabel is dat voor de wagenparkbeheerder en de vrachtwagenchauffeur? Deze vragen worden in de nieuwste episode van MAN Quickstop beantwoord.

Hierin wordt ook MAN Now gepresenteerd. Met deze DigitalService van MAN kunnen software-upgrades voor meer veiligheid, efficiëntie en comfort snel en ongecompliceerd via mobiel internet worden overgedragen of geïnstalleerd. Zo kunnen MAN-voertuigen aan nieuwe zakelijke eisen worden aangepast, en dit helemaal zonder een bezoek aan de werkplaats. In de plaats daarvan worden de gewenste features op het Rio-platform in enkele stappen geboekt. De overdracht naar de vrachtwagen gebeurt met behulp van moderne over-the-airtechnologie. Daarna kan de upgrade door de chauffeur in enkele minuten via een interactief proces worden geïnstalleerd. De afrekening gebeurt eveneens comfortabel via het Rio-platform.

De voordelen van MAN Now voor wagenparkbeheerders en chauffeurs evenals de functies van deze MAN DigitalService worden hier in de video uitgelegd. Meer informatie is ook op RIO beschikbaar.