Niet zonder mijn MAN!

TRUCKLIFE

Gehecht aan zijn truck: Martin zie je niet zonder.

Bruiloft zonder bruid? Kan niet. Maar voor de gepassioneerde trucker Martin is de mooiste dag van zijn leven ook niet compleet zonder zijn MAN – kan ook gewoon niet.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden. En zo is het ook met de trouwfoto van Martin en Stefanie. Wat zien we: een beeldschone bruid, helemaal in het wit met een boeket! Maar wat gebeurt er: de bruidegom poetst de velgen met de sluier!!! En wat doet de bruid? … de bruid lacht. “Mijn MAN en ik horen nu eenmaal bij elkaar!”, zegt Martin. Zo bezien heeft Stefanie nu twee mannen: Martin en de MAN – het kan slechter.

Overigens: bij de burgerlijke stand was de nieuwe MAN van Martin nog niet klaar. Maar daarom de bruiloft verzetten? Dat zou zelfs voor truckliefhebber Martin geen optie zijn geweest. “Dan zou mijn vrouw me wat gedaan hebben.” Daarom viel voor de trouwfoto een MAN TGX RED LION Edition in. Bij de kerkelijke plechtigheid was Martins eigen MAN TGS klaar – op naar de bruiloft in de mooiste trouwauto ter wereld!