Een spektakel voor de bouw!

We laten jullie de nieuwe MAN TGS in de offroad-modus zien

Grind, steenslag en ruw terrein: in het offroad-gebruik en in de bouw is de MAN TGS helemaal in zijn element. Onze expert John-David Schnackenberg maakt voor jullie in de video een proefrit met de robuuste leeuw.

De stalen bumpers en het steenslagrooster geven een duidelijk signaal af: deze MAN TGS kiepwagen met 4 assen schrikt niet terug voor het ruwere gebruik. Daarvoor beschikt hij echter niet alleen over het passende uiterlijk. Achter het robuuste voorkomen schuilt leeuwensterke techniek, zoals chauffeursvriendelijke bedieningselementen en volledig ontwikkelde hulpsystemen die hem tot de perfecte partner maken voor de ruwere taken in de grindindustrie of op de bouwplaats.

Enkele daarvan, zoals MAN SmartSelect of MAN EasyControl bekijkt John-David Schnackenberg van MAN productmarketing voor jullie van dichtbij in onze video’s. Veel plezier op het ruwe terrein!

#SimplyMyTruck