De nieuwe MAN TGX onderweg in Spanje

Inter-Trans Pérez Casquet test de MAN TGX 18.510 in het echte verkeer

Iemand die al bijna 30 jaar onderweg is, kun je wel vertrouwen: beroepschauffeur Antonio Castillo is goed bekend met trucks en deelt zijn indrukken achter het stuur van de MAN TGX 18.510 met ons.

Antonio heeft heel wat te vertellen – in zijn 28 jaar als beroepschauffeur heeft hij al veel meegemaakt. Hij houdt door en door van zijn beroep, zelfs de dagelijkse stress en de werkdruk kunnen hier geen verandering in brengen. En één ding weet hij bijzonder te waarderen:

“Ik wil de onafhankelijkheid benadrukken die ik krijg van dit beroep en van het bedrijf waar ik voor onderweg ben”, aldus Antonio.  Hij werkt bij Inter-Trans Pérez Casquet, een bedrijf dat actief is in de internationale transportbranche. Onlangs mocht Antonio kennismaken met de nieuwe MAN TGX 18.510 tijdens een uitgebreide test onder realistische werkomstandigheden.

“Het voertuig bevalt mij zeer.”

“Ik moet bekennen dat mij veel dingen aan de nieuwe MAN bevallen”, aldus de 49-jarige Antonio. Hij is vooral onder de indruk van de manoeuvreerbaarheid en het rijgedrag van het voertuig, de zuinigheid en het verbruik. “Aan het hoge comfort van de cabine kun je herkennen dat deze voor de bestuurder is ontworpen”, vertelt Antonio enthousiast. Voor hem als langeafstandschauffeur is de cabine natuurlijk bijzonder belangrijk.

“Uit mijn bijna 30-jarige carrière als chauffeur kan ik mij een voorval dat ik in Duitsland heb meegemaakt nog goed herinneren: tijdens de rit viel de verwarming uit, buiten was het erg koud en het was tijd voor een langere rustpauze. Gelukkig boden andere chauffeurs mij hun cabines aan, zodat ik een beetje kon uitrusten en opwarmen”, vertelt Antonio over de collegialiteit onder de langeafstandschauffeurs.

Fijn als je op iemand kunt rekenen. De nieuwe MAN TGX is de beste en betrouwbaarste partner die chauffeurs en bedrijven zich maar kunnen wensen.